WATERMOLEN 38 2980 ZOERSEL

08.00 TO 17.00

MAANDAG TOT VRIJDAG

KANTOOR

0479 57 67 90

EPB-verslaggever nodig?


Prijzen voor een nieuwbouwwoning starten reeds vanaf € 450 ex btw.

Kleine renovatie al van € 325 ex btw.

Voor appartementen voorzien wij zeer gunstige volumekortingen.

EPB-Verslaggever

Wat voor ons initieel begon als een nevenactiviteit, puur uit interesse, is heden ten dage uitgegroeid tot één van onze grootste dagelijkse bezigheden.

 

EPB-verslaggeving.

 

EPB staat voor ENERGIEPRESTATIE en BINNENKLIMAAT.

Velen zien het slechts als een administratieve verplichting voor hun nieuwbouw - of renovatieproject.

Wij zien dit echter anders en trachten onze klanten bij te staan met raad en daad met betrekking tot de vooropgestelde eigen doelstellingen en verwachtingen.

 

EPB is reeds geruime tijd in ontwikkeling naar de doelstelling om tegen het jaar 2021 allemaal 'BEN' te bouwen. BEN staat voor 'Bijna-energie-neutrale woning', een doelstelling welke Europa vooropgesteld heeft om de klimaatsverandering het hoofd te bieden.

 

Waarbij het maximale E-peil in 2009 nog 100 bedroeg, is dit stapsgewijs aangescherpt tot E40 in 2018, mits toepassing van hernieuwbare energie welteverstaan. Wenst u geen hernieuwbare energie aan te wenden in uw project, wordt de eis nog 10% strenger en dient u in 2018 E36 te behalen.


Indien u EPB-verslaggeving combineert met ventiatieverslaggeving en/of veiligheidscoördinatie, kunnen wij u een voordelige offerte bezorgen!

EPB duur zegt u?

Vraag ons een offerte en u zal aangenaam verrast zijn.

Onze visie is, het hoeft niet duur te zijn om goed te zijn.

Wij vragen steeds bij aanvang van het project enkele standaardvragen aan de bouwheer. Zodoende krijgen we reeds een idee wat de eigen doelstellingen zijn.

 

Hierna doen verzorgen wij een eerste voorcalculatie waarna u de resultaten in een overzichtelijk EPB-rapport ontvangt. Een rapport dat ook duidelijk is voor zowel de bouwheer als de andere betrokken partijen, waaronder onder andere de ventilatie - en verwarmingstechnici. Aan de hand van dit EPB-rapport kunnen we dan, indien nodig, nog wijzigingen aan het ontwerp doorvoeren. Nadien wordt door ons de EPB startverklaring opgesteld en ingediend bij het VEA, het Vlaams EnergieAgentschap.

Onze projecten?

 

Bij ons kan u terecht voor zowel nieuwbouw als renovatieprojecten. Van een studio tot gehele appartementsblokken.

Indien u ons uw bouwplan kan bezorgen in pdf-formaat, kunnen wij u geheel vrijblijvende, zonder enige verplichting een gepaste offerte bezorgen.


Voor kleine renovatie of uitbreiding kunnen wij de benodigde berekeningen reeds vanaf € 325 uitvoeren.

Een eenvoudige nieuwbouwwoning start vanaf € 450.

Voor appartementen kunnen wij volumekortingen garanderen à rato van het aantal eenheden.


Prijzen vermeld zijn exclusief BTW


ENERGEOS STUDIEBUREAU


Uw partner voor EPB - Veiligheidscoördinatie - Ventilatieverslaggeving - Landmeetkunde - Plaatsbeschrijvingen en Schattingen met persoonlijke aanpak.

Recent Nieuws


Onze gloednieuwe site is eindelijk een feit. Kijk gerust rond en ongetwijfeld kan je ons ooit wel eens gebruiken voor één van onze diensten.

18 feb 2018

Onze contactgegevens


Watermolen 38, 2980 Zoersel

Email: bart@energeos.be

GSM: 0479  57 67 90

Uw privacy - Onze zorg


Privacybeleid

© Copyright. All Rights Reserved