WATERMOLEN 38 2980 ZOERSEL

08.00 TO 17.00

MAANDAG TOT VRIJDAG

KANTOOR

0479 57 67 90

Specifieke hulp nodig?


Stel ons uw vraag met uw noden en wij trachten u de zo gepast mogelijke oplossing aan te bieden.

Neem nog vandaag contact op. Een vraag stellen kost niets.

Prekadastratie

Indien u beschikt over percelen dewelke u wil herverdelen of een deel van een perceel wil verkopen aan de buren of wanneer een appartementsgebouw moet onderverdeeld worden in privatieve entiteiten om de basisakte te kunnen opstellen, bestaat sinds mei 2015 de verplichting om de hulp van een landmeter-expert in te roepen om een plan op te maken dat voldoet aan welbepaalde vereisten.

Dit plan dient door een hiertoe bevoegde landmeter-expert te worden opgemaakt en ingediend bij de diensten van het kadaster, de zogenoemde 'prekadastratie'.

Bij deze diensten worden de plannen gecontroleerd op hun vormvereisten en krijgen ze, bij goedkeuring, een specifiek nummer toegewezen, de zogenoemde 'Referte van plan van afbakening'.

Indien er nieuwe loten of percelen dienen gecreëerd te worden, zal dit eveneens op dit moment gebeuren en worden teruggekoppeld aan de landmeter-expert. De administratie heeft hiervoor 20 dagen de tijd om de terugkoppeling te verzorgen.

Vervolgens kan uw notaris met de bekomen informatie aan het werk om de nodige akten in orde te maken.


Voor deze PREKADASTRATIE kan u bij ons terecht.Heeft u een specifieke vraag waarbij u mogelijks onze landmeetkundige hulp nodig heeft? Samen zoeken we voor u naar de beste oplossing en werken deze verder uit.

ENERGEOS STUDIEBUREAU


Uw partner voor EPB - Veiligheidscoördinatie - Ventilatieverslaggeving - Landmeetkunde - Plaatsbeschrijvingen en Schattingen met persoonlijke aanpak.

Recent Nieuws


Onze gloednieuwe site is eindelijk een feit. Kijk gerust rond en ongetwijfeld kan je ons ooit wel eens gebruiken voor één van onze diensten.

18 feb 2018

Onze contactgegevens


Watermolen 38, 2980 Zoersel

Email: bart@energeos.be

GSM: 0479  57 67 90

Uw privacy - Onze zorg


Privacybeleid

© Copyright. All Rights Reserved