WATERMOLEN 38 2980 ZOERSEL

08.00 TO 17.00

MAANDAG TOT VRIJDAG

KANTOOR

0479 57 67 90

Specifieke hulp nodig?


Stel ons uw vraag met uw noden en wij trachten u de zo gepast mogelijke oplossing aan te bieden.

Neem nog vandaag contact op. Een vraag stellen kost niets.

Splitsing van percelen

Wenst u een deel van uw perceel te verkopen aan uw buren of een deel van hun perceel over te kopen? Dan heeft u te maken met een splitsing.

Daartoe dient een opmeting van beide bestaande percelen uitgevoerd te worden door een Landmeter - Expert welke eveneens een prekadastratie zal moeten uitvoeren.

Met deze documenten kan u dan naar uw notaris gaan om de verkoop te regelen.


Wil u echter een deel van uw perceel verkopen met als doel de mogelijkheid te creëren om er een nieuwe woonst op te bouwen, dient u een verkavelingsvergunning aan te vragen.


Sinds januari 2018 werd de verkavelingsvergunning mee opgenomen in de meer algemene omgevingsvergunning waar vanaf dan eveneens de bouwvergunningen zullen opgenomen worden.


Voor de PREKADASTRATIE kan u eveneens bij ons terecht.Heeft u een specifieke vraag waarbij u mogelijks onze landmeetkundige hulp nodig heeft? Samen zoeken we voor u naar de beste oplossing en werken deze verder uit.

ENERGEOS STUDIEBUREAU


Uw partner voor EPB - Veiligheidscoördinatie - Ventilatieverslaggeving - Landmeetkunde - Plaatsbeschrijvingen en Schattingen met persoonlijke aanpak.

Recent Nieuws


Onze gloednieuwe site is eindelijk een feit. Kijk gerust rond en ongetwijfeld kan je ons ooit wel eens gebruiken voor één van onze diensten.

18 feb 2018

Onze contactgegevens


Watermolen 38, 2980 Zoersel

Email: bart@energeos.be

GSM: 0479  57 67 90

Uw privacy - Onze zorg


Privacybeleid

© Copyright. All Rights Reserved