WATERMOLEN 38 2980 ZOERSEL

08.00 TO 17.00

MAANDAG TOT VRIJDAG

KANTOOR

0479 57 67 90

Specifieke hulp nodig?


Stel ons uw vraag met uw noden en wij trachten u de zo gepast mogelijke oplossing aan te bieden.

Neem nog vandaag contact op. Een vraag stellen kost niets.

Verkaveling

Wenst u een deel van uw perceel te verkopen als bouwgrond of beschikt u over een perceel welke u wenst te verdelen in meerdere loten ten behoeve van een verkoop? Dan dient u een verkaveling aan te vragen.


Bent u eigenaar van een perceel in een bestaande verkaveling en wenst u iets te wijzigen aan de oppervlakte of de voorschriften? Dan dient u een aanvraag tot wijziging van de bestaande verkavelingsvergunning aan te vragen.


Aangezien het aanvragen of de wijziging van een verkaveling heel wat administratieve taken met zich mee brengt, wordt dit vaak overgelaten aan een Landmeter - Expert. Deze is meer vertrouwd met de materie en kan u met raad en daad bijstaan.


Sinds januari 2018 werd de verkavelingsvergunning mee opgenomen in de meer algemene omgevingsvergunning waar vanaf dan eveneens de bouwvergunningen zullen opgenomen worden.


Voor de PREKADASTRATIE kan u eveneens bij ons terecht.Heeft u een specifieke vraag waarbij u mogelijks onze landmeetkundige hulp nodig heeft? Samen zoeken we voor u naar de beste oplossing en werken deze verder uit.

ENERGEOS STUDIEBUREAU


Uw partner voor EPB - Veiligheidscoördinatie - Ventilatieverslaggeving - Landmeetkunde - Plaatsbeschrijvingen en Schattingen met persoonlijke aanpak.

Recent Nieuws


Onze gloednieuwe site is eindelijk een feit. Kijk gerust rond en ongetwijfeld kan je ons ooit wel eens gebruiken voor één van onze diensten.

18 feb 2018

Onze contactgegevens


Watermolen 38, 2980 Zoersel

Email: bart@energeos.be

GSM: 0479  57 67 90

Uw privacy - Onze zorg


Privacybeleid

© Copyright. All Rights Reserved